Hoʻokomo ʻo lesound i kahi keʻena hoʻopaʻa leo paʻa a lawe lima

主图2_副本主图8_副本

 

lesoundmakemake e hoʻolauna i kā mākou compact "Pahu Hoʻokaʻawale Microphone” me ka helu helu MA606.Hoʻolālā ʻia kēia pahu lawe lima e hoʻomaikaʻi i kāu ʻike hoʻopaʻa leo ma o ka hōʻemi ʻana i ka leo i makemake ʻole ʻia a me ke keakea ʻana, ʻoiai ʻaʻohe hale hoʻopaʻa leo hoʻopaʻa.

E nānā kākou i nā kikoʻī o ka huahana:

  • Ka nui o waho o ka pahu: 330x330x430mm/13"x13"x16.93"
  • Ana loko: 250x250x360mm/9.84”x9.84”x14.17”
  • Kaumaha ʻupena: 3.1kgs/7.88lbs
  • Loaʻa nā kala: ʻeleʻele, kala, a me nā koho ʻē aʻe
  • Ka helu kauoha liʻiliʻi (MOQ): 200 mau ʻāpana

ʻO kaPahu Hoʻokaʻawale Microphonehe pahu alumini metala paʻa, he kānana papalua, a me 1.6”/4cm o ka huʻa leo kiʻekiʻe.He kūpono kēia hoʻolālā no nā noi like ʻole e like me nā leo leo, podcasts, a me nā mea kani.Inā ʻoe ma ka home, ma ke keʻena, a i ʻole ke keʻena hoʻopaʻa leo, hoʻonui kēia pahu i ka māmā o kou leo ​​ma o ka hoʻēmi ʻana i ke keʻakeʻa leo makemake ʻole.

He mea maʻalahi ka hana ʻana i kēia huahana.E wehe wale i ka puka o ka pahu a kau i kāu microphone i loko.Hāʻawi ka hoʻolālā paʻa piha i kahi kaʻawale maikaʻi loa no kāu microphone.Ua kūpono ka pahu me nā ʻano microphone a pau, a loaʻa nā mea hoʻopaʻa microphone hiki ke hoʻololi a hiki ke hoʻoneʻe ʻia i loko.

He mea maikaʻi ia no ka hoʻopaʻa leo leo, podcasting, leo-leo, nā mea kani, a me ka percussion.Inā ʻoe e hoʻohana ana ia mea ma ka home, ma ke keʻena, a ma ke keʻena hoʻopaʻa leo ʻoihana, hāʻawi ia i ka maʻalahi, ka maʻalahi, a me ka nani.ʻO ka hana māmā e hōʻoia i ka lawe ʻana me ka ʻole o ka hoʻopaʻapaʻa ʻana i ka ikaika a me ka paʻa o ka pahu.

Hoʻolālā ʻia ka Microphone Isolation Box e wehe i nā leo, e hōʻemi i ka walaʻau a me nā kani ambient, a e hoʻomaikaʻi i ka maopopo leo.Kōkua ia i ka pale ʻana i kāu mau hoʻopaʻa leo mai ka waihoʻoluʻu ʻana o ka lumi, e hana ana i kahi kani maloʻo a ʻoihana.

Hele mai ka pahu ma kahi paona ʻupena o 3.1kgs/7.88lbs a loaʻa i ka ʻeleʻele, kālā, a me nā koho kala ʻē aʻe.


Ka manawa hoʻouna: Mar-19-2024